Tilauksen peruuttaminen

Mikäli olet tilannut ajopäiväkirjan Google Play:n kautta noudata olla olevia ohjeita. Google Play tilauksista voitte olla myös suoraan yhteydessä Google Play tukeen puhelimitse.

MaaPuhelinnumeroTuen saatavuus (paikallista aikaa)Kieli
Suomi0800 523 19910.00–19.00 (maanantai–perjantai)suomi

GOOGLEN OHJEITA TILAAMISESTA JA TILAUKSEN PERUUTTAMISESTA

HUOM! Sovelluksen poistaminen puhelimesta ei poista aktiivista tilausta. Googlelta Play tilauksista me emme saa tilaajista muuta tietoa kuin, että montako tilaajaa meillä ja joitain anonyymeja tietoja itse tilauksesta kuten keston, hinnan ja maksutunnisteen.

Tilaajan Nimeä tai mitään muutakaan käyttäjään liittyvää tietoa ei voi yhdistää meillä näkymään tilaukseen. Emme voi siis muuttaa tilauksia käyttäjien puolesta. Google suojaa tällä menettelyllä käyttäjien yksityisyyttä. Käyttäjän on hallinoitavat itse tilauksensa Googlen osoittamilla tavoilla.

Tunnuksila joilla ole tilauksen tehnnyt näet tilauksesi suoraan Google Play:n tilaukset sivulta

https://play.google.com/store/account/subscriptions

https://support.google.com/googleplay/answer/2476088?hl=fi

Tilauksen peruuttaminen Google Pay:n kautta

1. Siirry osoitteeseen https://pay.google.com/p
2. Valitse näytön vasemmassa laidassa Laskut ja tilit.
3. Valitse peruutettava tilaus > Peruuta tilaus.

Tärkeää: Sovelluksen asennuksen poistaminen ei lopeta tilaustasi automaattisesti. Jos haluat lopettaa tilauksen, sinun on peruutettava se. Jos vain poistat sovelluksen peruuttamatta tilaustasi, sinua veloitetaan tilauksesta edelleen. 

Peruutetuista tilauksista ei hyvitetä aiempia tilausmaksuja. Aiempia maksuja ei myöskään hyvitetä suhteellisesti peruutuspäivän mukaan. Jos esimerkiksi teit 1. tammikuuta vuositilauksen, joka maksoi 10 $, ja peruutit tilauksesi 1. heinäkuuta, tilaamasi sisältö on käytettävissäsi joulukuun 31. päivään saakka. Sinulta veloitetaan koko tilausmaksu (10 $), mutta veloitusta ei suoriteta uudelleen seuraavan tammikuun 1. päivänä. 

Jos peruutat tilauksesi, mutta teet myöhemmin uuden tilauksen, joudut maksamaan uudella tilaushetkellä voimassa olevan hinnan. 

Google hyvitys käytännöt: https://support.google.com/googleplay/answer/2479637?hl=fi

Lisätietoja tilausten hallinoinista Googlessa https://support.google.com/googleplay/answer/7018481?co=GENIE.Platform%3DAndroid&hl=fi

en_USEnglish