Trying to find English version of ordering? —> https://www.ewooks.fi/ordering-a-logbook-with-an-invoice/

Ajopäiväkirjan tilaaminen laskulla

Käyttöönotto edellyttää, että toimitat laitteesi tai laitteittesi laitekoodin meille tilauksen yhteydessä.

Palvelun ja voi tilata joko 3kk, 6kk tai 12kk laskutus jaksoissa. Kesken jakson tehdystä peruutuksesta ei makseta hyvitystä. Minimi tilausjakso laskulla on 3kk, jos toisin ei ole sovittu.

Palvelun peruminen tulee tehdä viimeistään 10 päivää ennen uuden kauden alkamista, kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen support@ajokki.fi.  Mikäli emme saa maksua tilauksesta tai sen uusinnasta eräpäivään merkityn päivään mennessä (+3 päivää), asettaa lisenssin järjestelmämme käyttöoikeuden automaattisesti päättymään muutaman päivän kuluessa.

Palvelun tilaus uusitaan automaattisesti jakson päätyttyä, ellei perumisilmoitusta ole tullut sitä ennen tai tilauksen yhteydessä ei ole sovittu erikseen asiasta (Lomakkeelle kysytään tätä erikseen). Laitteelle tulee ilmoitus ensimmäinen viisi päivää ennen lisenssin päättymistä. Lisenssi uusitaan/lisätään kun maksusuoritus näkyy järjestelmässämme. Tähän voi mennä 1-7 pankkipäivää tilauksesta. Uusinnat/muutokset tehdään arkena, pois sulkien loma-ajat.

Jos laitteesi vaihtuu jakson aikana voimme vaihtaa lisenssin veloituksetta voimaan uudelle laitteelle.

Voimassa olevat lasku hinnat per/käyttöoikeus:

Tarkista voimassa oleva hinnastomme -> http://www.ewooks.fi/ajopaivakirja-hintataulukko

HUOM! Hintoihin lisätään ALV 24% laskussa

Laskutuksen palvelusta hoitaa tmi Ewooks (Y-Tunnus: 2918658-2). Uusi/Siirto asiakas ensimmäisellä kerralla hintaan lisätään 25€ (alv 0%) tilinperustamis palvelumaksu. Käsittelemme annetut tiedot luottamuksella ja tietoturvallisesti noudattaen uutta GDPR lainsäädäntöä. Tilaajana hyväksyt, että tietosi tallennetaan meidän järjestelmäämme.

HUOM! Ennen kuin tilaat! varmista kokeilemalla puhelimessasi, että ajopäiväkirja toimii. Suosittelemme käyttämään uudempia puhelimia, joissa on vähintään Android 8.0 tai uudempi.

Tilatessaan palvelun, käyttäjä sitoutuu palvelun käyttöehtoihin, jotka löytyvät seuraavan linkin takaa
Käyttöehdot

Ennen tilaamista asenna ajopäiväkirja ohjelmisto laitteille, joissa haluat ohjelmaa käyttää. Tarvitsemme jokaisesta laitteestasi, johon ohjelmisto tulee käyttöön. Laitekoodin löydät, tietoja tai kauppa näkymän alalaidasta. Monessa tapauksessa riittää, kun lähetät meille tekstin lopussa olevan 4-6 numeroisen numeron. Jos numerosarjaa ei näy, lähetä meille koko pitkä laitekoodi.

Laitetunnukset ja lisätiedot (HUOM! laitetunnus/tunnukset on pakollisia tietoja, muuten emme voi toimittaa lisenssiä). Asenna ajopäiväkirja sovellutus ennen tilaamista Android puhelimeesi. Laitetunnukset löydät Ajopäiväkirja:n "Kauppa" ja "Tietoja" näkymien alareunasta.

Käyttöehdot
Service description

en_USEnglish