Laatutaksi Jokinen ottaa käyttöön Ewooksin viesti- ja autojen seurantajärjestelmän: Tehokkuutta ja parasta asiakaspalvelua

Laatutaksi Jokinen Oy ottaa käyttöön Ewooksin viesti- ja autojen seurantajärjestelmän

Laatutaksi Jokinen Oy, Tampereella toimiva taksiyhtiö, on ottanut käyttöön Ewooksin toteuttaman viesti- ja autojen seurantajärjestelmän parantaakseen palvelunsa tehokkuutta ja asiakaskokemusta. Tämä yhteistyö on osoitus Jokisen sitoutumisesta nykyaikaisiin teknologioihin ja palvelun laadun jatkuvaan kehittämiseen.

Ewooksin tarjoama palvelu sisältää ajoneuvoihin aktivoidut transponderit, jotka lähettävät autojen paikkatietoja Ewooksin järjestelmään. Tämä mahdollistaa Laatutaksi Jokisen ajoneuvojen reaaliaikaisen seurannan kartalla kartta.mansentaksit.fi. Reaaliaikainen seuranta auttaa taksiyhtiötä optimoimaan kuljetusten suunnittelua ja vähentämään odotusaikoja.

Ewooksin viestijärjestelmä on integroitu toimimaan yhteen Laatutaksi Jokisen jo olemassa olevan tilausjärjestelmän kanssa. Tämä mahdollisti kokonaan tekstiviesteistä luopumisen kuljettajaviestinnässä, mikä parantaa viestinnän tehokkuutta ja nopeutta.

Lisäksi Ewooks on toteuttanut Laatutaksi Jokiselle erillisen uuden sukupolven lähitaksipalvelun, joka käyttää Ewooksin rakentamaa pilvipalvelua ja siihen liitettyjä kuljettajapäätteitä. Tämä palvelu tarjoaa asiakkaille entistä laadukkaamman ja nopeamman tavan tilata taksi.

Laatutaksi Jokisella on myös Ewooksin toteuttamat verkkosivut www.mansentaksit.fi, joissa asiakkaat voivat tehdä taksintilausjärjestelmiä ja löytää ajankohtaista tietoa yhtiön palveluista.

Laatutaksi Jokisen ja Ewooksin yhteistyö on osoitus siitä, miten teknologia voi tuoda tehokkuutta ja parempaa asiakaspalvelua taksialalle. Järjestelmän avulla Laatutaksi Jokinen pystyy tarjoamaan entistä laadukkaampaa ja nopeampaa palvelua asiakkaillensa.

en_USEnglish