Ajopäiväkirjan saa nyt myös laskulla

31.5.2018 Ewooks muutti ajopäiväkirjan ostomallia, ja nyt asiakkaat voivat hankkia ajopäiväkirjan myös laskulla. Tämä uusi ostomalli tarjoaa asiakkaalle joustavamman tavan maksaa ajopäiväkirjasta myöhemmin, kun lasku on lähetetty.

Asiakkaat voivat nyt ostaa ajopäiväkirjan palveluna, joka sisältää ajopäiväkirjan käyttöoikeuden valitun ajanjakson ajaksi: 3, 6 tai 12 kuukautta. Tällainen tilaussopimus tarjoaa joustavuutta ja mukautuvuutta asiakkaalle, joka voi valita sopivimman ajan itselleen.

Palvelun uusiutuminen

Asiakkailla on mahdollisuus valita, haluavatko palvelun uusiutuvan automaattisesti valitun tilausjakson päättyessä. Tämä on erityisen kätevä ominaisuus niille, jotka haluavat jatkuvaa ajopäiväkirjan käyttöoikeutta ilman tarvetta muistaa uusia tilausta manuaalisesti.

Lisätietoja

Asiakkaat, jotka ovat kiinnostuneita tästä uudesta palvelusta, voivat vierailla Ewooks:n verkkosivulla https://www.ewooks.fi/ajopaivakirjan-tilaus/. Sivulta löytyy lisätietoja tilaamisen ehdoista, hinnoista ja ajopäiväkirjan käytön eduista.

Ewooks:n uusi ostomalli laskulla on saanut positiivista palautetta, sillä se tarjoaa asiakkaille joustavuutta ja mukavuutta maksujen suhteen. Ajopäiväkirjan hankkiminen ei ole koskaan ollut helpompaa tai kätevämpää.

en_USEnglish