Our News

Etusivu // Uncategorized // Katastrofitiedote 10.03.2021

Katastrofitiedote 10.03.2021


Ewooks:n käyttämän Euroopan suurimman palveluntarjoajan konesalissa on tapahtunut tulipalo.
Tulipalo alkoi keskiviikkona 10.03.2021 00:47. Tulipalo pääsi leviämään 4 datakeskukseen. Palokunta oli nopeasti paikalla, mutta tulipaloa ei saatu hillittyä kunnolla.

Palossa tuhoutui osittain sali 1, josta paloi 4 huonetta ja 8 huonetta selvisi palosta. Sali 2 tuhoutui palossa täysin. Sali 3 järjestelmät romahtivat ja sali 4 säilyi ehjänä.

Ewook:n käyttämät palvelimet ja niiden varmistukset ovat salissa 1 ja emme vielä tiedä missä kunnossa käyttämämme palvelimien levyt ovat. Odotamme lisätietoja tästä operaattorilta.

Palossa ei tullut henkilövahinkoja.

Operaattorin antaman arvion (klo 17:30) mukaan tuhot ovat olleet mittavat ainakin internet ja sähköverkoille, joiden uudelleen rakentaminen arvioidaan alkavan perjantaina 12.03.2021.
Salin 1 jäljellä olevia osia kokeillaan käyntiin maanantaina 15.03.20201

Palveluiden tilat:
Lisenssit EI TOIMI (osittain pakotettu sallimaan käyttö)
app.ewooks.fi EI TOIMI
cabimap.com toimii osittain, mutta tilauksia ei voi tehdä eikä autot näy kartalla
Navigointi ja kartat EI TOIMI

Suosittelemme kaikkia app.ewooks.fi pilvipalvelun käyttäjiä ottamaan ajotiedoistaan varmuukopiot suoraan laitteelta. Tutkimme tällä hetkellä mahdollisuutta palauttaa omia järjestelmiämme ylös aikaisemmista varmuuskopioista. Lisenssijärjestelmän pakotimme antamaan jo kaikille käyttöoikeuden ilman maksuja tilanteen selvityksen ajaksi, jotta itse Android ohjelmistoa voi käyttää.

Pahoittelemme tilannetta, joka on ollut yllättävä myös meillekin.

fiFinnish