Google Play tilaus

VOIMASSA OLEVAT HINNAT

Ajokki ajopäiväkirjaa voi käyttää kertaluonteisesti ostamalla sovellutustuotteina ajopaketteja. Yhden paketin hinta on 6.49€ ja sillä saa kymmenen (10) käyttökertaa.

Sovellutukseen on mahdollista ostaa tulevaisuudessa lisää erillaisia toimintoja, joista tällä hetkellä aktiivisisena on kameratolpat. Näiden hinnat näet sovellutuksen sisäisestä kauppasta.

Voit myös tehdä halutessasi sovellutuksesta jatkuvan tilauksen 1kk (9,99€), 3kk (28,99€) tai 6kk (49,99€) sopimuksella, joka aktivoi kerralla sovellutuksen kaikki toiminnot ilman mitään rajoituksia. Jatkuvan tilauksien voimassa olevat hinnat löydätä kauppa näkymästä. kts. Google Play tilaus ehdot, tilaus on sitova aina kuluvan kauden loppuun. 1kk tilaukseen kuuluu 14pv kokeilu aika, jonka aikana tilauksen voi perua Google Playn kautta, ilman että palvelusta peritään maksua.Peruutetuista tilauksista ei hyvitetä aiempia tilausmaksuja. Jos peruutusta ei tehdä, jatkuu tilaus toistaiseksi voimassa olevana.

Maksuilla pyrimme kattamaan Ajokki ajopäiväkirjan ylläpitoon ja kehitykseen meneviä kuluja. Hinnoista 30% menee Googlelle.

”FREE PIES” – KOKEILU KAMPPANJAT

– Ensimmäisen asennuksen yhteydessä saat kaksikymentäviisi (25) ilmaista käyttökertaa.
– Ensimmäisen jatkuvan 1kk tilauksen yhteydessä saat 14 päivää lisää kokeiluaikaa, jonka aikana voit vielä peruuttaa tilauksen ilman kuluja. Jos peruutusta ei tehdä, jatkuu tilaus toistaiseksi voimassa olevana.

Ajokki ajopäiväkirjan jatkuvan tilauksen voit lopettaa Google Playn:n kautta itse milloin haluat, joten mitään riskiä sitoutua pitkäksi aikaa mihinkään ei ole.
Lataa siis nyt Ajokki, kokeileminen ei maksa mitään!

GOOGLEN OHJEITA TILAAMISESTA JA TILAUKSEN PERUUTTAMISESTA

Huomaathan, että tilaus tehdään Googlen kautta.HUOM! Sovelluksen poistaminen puhelimesta ei poista aktiivista tilausta. Googleta me emme saa tilaajista mitään muuta tietoa kuin, että montako tilaajaa meillä on. Nimeä tai mitään muutakaan käyttäjään liittyvää tietoa ei voi yhdistää meille näkymään tilaukseen. Emme voi siis muuttaa tilauksia käyttäjien puolesta. Google suojaa tällä menettelyllä käyttäjien yksityisyyttä. Käyttäjän on hallinoitavat itse tilauksensa Googlen osoittamilla tavoilla.

https://support.google.com/googleplay/answer/2476088?hl=fi

1. Siirry osoitteeseen payments.google.com.
2. Valitse näytön vasemmassa laidassa Laskut ja tilit.
3. Valitse peruutettava tilaus > Peruuta tilaus.

Tärkeää: Sovelluksen asennuksen poistaminen ei lopeta tilaustasi automaattisesti. Jos haluat lopettaa tilauksen, sinun on peruutettava se. Jos vain poistat sovelluksen peruuttamatta tilaustasi, sinua veloitetaan tilauksesta edelleen.

Peruutetuista tilauksista ei hyvitetä aiempia tilausmaksuja. Aiempia maksuja ei myöskään hyvitetä suhteellisesti peruutuspäivän mukaan. Jos esimerkiksi teit 1. tammikuuta vuositilauksen, joka maksoi 10 $, ja peruutit tilauksesi 1. heinäkuuta, tilaamasi sisältö on käytettävissäsi joulukuun 31. päivään saakka. Sinulta veloitetaan koko tilausmaksu (10 $), mutta veloitusta ei suoriteta uudelleen seuraavan tammikuun 1. päivänä.

Jos peruutat tilauksesi, mutta teet myöhemmin uuden tilauksen, joudut maksamaan uudella tilaushetkellä voimassa olevan hinnan.

Google hyvitys käytännöt: https://support.google.com/googleplay/answer/2479637?hl=fi

TILAA AJOPÄIVÄKIRJA LASKULLA

Olemme laajentaneet toimintaamme 31.5.2018 alkaen siten, että ajopäiväkirjan voi tilata myös laskulla. Lisätietoja ja hinnat löytyy täältä https://www.ajokki.fi/tilaus.html

fiFinnish