fbpx

Ajopäiväkirjan tilaus

Ajopäiväkirjan tilaaminen laskulla

Ajopäiväkirjan voi ostaa nyt myös palveluna. Palveluun sisältyy ajopäiväkirja Android sovelluksen käyttöoikeus, joka on voimassa tilatun jakson ajan. Käyttöönotto edellyttää, että toimitat laitteesi tai laitteittesi laitekoodin meille tilauksen yhteydessä. Palvelun ja voi tilata joko 3kk, 6kk tai 12kk laskutus jaksoissa. Kesken jakson tehdystä peruutuksesta ei makseta hyvitystä. Minimi tilausjakso laskulla on 3kk.
Palvelun peruminen tulee tehdä viimeistään 7 päivää ennen uuden kauden alkamista, kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen support@ajokki.fi. Jos laitteesi vaihtuu jakson aikana voimme vaihtaa lisenssin veloituksetta voimaan uudelle laitteelle. Mikäli emme saa maksua tilauksesta tai sen uusinnasta eräpäivään merkityn päivään mennessä (+3 päivää), asettaa lisenssin järjestelmämme käyttöoikeuden automaattisesti päättymään muutaman päivän kuluessa.
Palvelun tilaus uusitaan automaattisesti jakson päätyttyä, ellei perumisilmoitusta ole tullut sitä ennen tai tilauksen yhteydessä ei ole sovittu erikseen asiasta (Lomakkeelle kysytään tätä erikseen). Laitteelle tulee ilmoitus ensimmäinen viisi päivää ennen lisenssin päättymistä. Lisenssi uusitaan/lisätään kun maksusuoritus näkyy järjestelmässämme. Tähän voi mennä 1-7 pankkipäivää tilauksesta. Uusinnat/muutokset tehdään arkena, pois sulkien loma-ajat.

Voimassa olevat lasku hinnat per/käyttöoikeus:

3kk 23,95€ (alv. 0%) Käyttöoikeuden pituus 90 päivää tilauksesta
6kk 47,90€ (alv. 0%) Käyttöoikeuden pituus 180 päivää tilauksesta
12kk 95,89€ (alv. 0%) Käyttöoikeuden pituus 360 päivää tilauksesta

HUOM! Hintoihin lisätään ALV 24% laskussa

Laskutuksen palvelusta hoitaa Pivo Wallet Oy ja Toiminimi Ewooks (Y-Tunnus: 2918658-2). Laskuihin lisätään vielä toimistomaksu joka on 8€, sekä ensimmäisellä kerralla 25€ (alv 0%) tilinperustamis palvelumaksu. Käsittelemme annetut tiedot luottamuksella ja tietoturvallisesti noudattaen uutta GDPR lainsäädäntöä. Tilaajana hyväksyt, että tietosi tallennetaan meidän järjestelmäämme.

HUOM! Ennen kuin tilaat! varmista kokeilemalla puhelimessasi, että ajopäiväkirja toimii. Suosittelemme käyttämään uudeempia puhelimia, joissa on vähintään Android 7.0 tai 8.0

Kokeilukamppanjat eivät ole käytössä tilattaessa laskulla, luottokortilla.

Tilatessaan palvelun, käyttäjä sitoutuu palvelun käyttöehtoihin, jotka löytyvät seuraavan linkin takaa
Käyttöehdot

Ennen tilaamista asenna ajopäiväkirja ohjelmisto laitteille, joissa haluat ohjelmaa käyttää. Tarvitset jokaisesta laitteesta laitekoodin, jotta tilaus voidaan toimittaa. Laitekoodin löydät, tietoja tai kauppa näkymän alalaidasta. Monessa tapauksessa riittää, kun lähetät meille tekstin lopussa olevan 4-6 numeroisen numeron. Jos numerosarjaa ei näy, lähetä meille koko pitkä laitekoodi.

Laitetunnukset ja lisätiedot(HUOM! laitetunnus/tunnukset on pakollisia tietoja, muuten emme voi toimittaa lisenssiä). Asenna ajopäiväkirja sovellutus ennen tilaamista Android puhelimeesi. Laitetunnukset löydät Ajopäiväkirja:n "Kauppa" ja "Tietoja" näkymien alareunasta.

Käyttäehdot ->Käyttöehdot

fiFinnish
en_USEnglish fiFinnish