Ajopäiväkirjan tilaus

Ajopäiväkirjan tilaaminen laskulla

Ajopäiväkirjan voi ostaa nyt myös palveluna. Palveluun sisältyy ajopäiväkirja Android sovelluksen käyttöoikeus, joka on voimassa tilatun jakson ajan. Käyttöönotto edellyttää, että toimitat laitteesi tai laitteittesi laitekoodin meille tilauksen yhteydessä. Palvelun ja voi tilata joko 3kk, 6kk tai 12kk laskutus jaksoissa. Kesken jakson tehdystä peruutuksesta ei makseta hyvitystä.

Palvelun peruminen tulee tehdä viimeistään 7pv ennen uuden kauden alkamista, kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen support@ajokki.fi. Jos laitteesi vaihtuu jakson aikana voimme vaihtaa lisenssin veloituksetta voimaan uudelle laitteelle. Mikäli emme saa maksua tilauksesta tai sen uusinnasta eräpäivään merkityn päivään mennessä (+7 päivää), asettaa lisenssin järjestemämme käyttöoikeuden automaattisesti päättymään muutaman päivän kuluessa.

Palvelun tilaus uusitaan automaattisesti jakson päätyttyä, ellei perumisilmoitusta ole tullut sitä ennen tai tilauksen yhteydessä ei ole sovittu erikseen asiasta (Lomakkelle kysytään tätä erikseen). Laitteelle tulee ilmoitus ensimmäinen viisi päivää ennen lisenssin päättymistä. Lisenssi uusitaan/lisätään kun maksusuoritus näkyy järjestelmässämme. Tähän voi mennä 1-7 pankkipäivää tilauksesta. Uusinnat/muutokset tehdään arkena, pois sulkien loma-ajat.

Voimassa olevat lasku hinnat per/käyttöoikeus:

3kk 23,95€ (alv. 0%) Käyttöoikeuden pituus 90 päivää tilauksesta
6kk 47,90€ (alv. 0%) Käyttöoikeuden pituus 180 päivää tilauksesta
12kk 95,89€ (alv. 0%) Käyttöoikeuden pituus 360 päivää tilauksesta

HUOM! Hintoihin lisätään ALV 24% laskussa

Laskutuksen palvelusta hoitaa Pivo Wallet Oy ja Toiminimi Ewooks (Y-Tunnus: 2918658-2). Laskuihin listään vielä toimistomaksu joka on 8€, sekä ensimmäisellä kerralla 25€ (alv 0%) tilinperustamis palvelumaksu. Käsittelemme annetut tiedot luottamuksella ja tietoturvallisesti noudattaen uutta GDPR lainsäädäntöä. Tilaajana hyväksyt, että tietosi tallennetaan meidän järjestelmäämme.

HUOM! Ennen kuin tilaat! varmista kokeilemalla puhelimessasi, että ajopäiväkirja toimii. Suosittelemme käyttämään uudeempia puhelimia, joissa on vähintään Android 7.0 tai 8.0

Kokeilukamppanjat eivät ole käytössä tilattaessa laskulla, luottokortilla.

Tilatessaan palvelun, käyttäjä sitoutuu palvelun käyttöehtoihin, jotka ovat nähtävissä tästä ewooks-kayttoehdot2018.pdf

Laitekoodin löydät, tietoja tai kauppa näkymän alalaidasta. Monessa tapauksessa riittää, kun lähetät meille tekstin lopussa olevan 4-6 numeroisen numeron. Jos numerosarjaa ei näy, lähetä meille koko pitkä laitekoodi.

fiFinnish
en_USEnglish fiFinnish