PELIT

Escape (T.O.V)

Escape (T.O.V) oli ensimmäinen Ewooks:n Unity mottorilla tehty peli Android puhelimelle. Peli oli infinity run tyyppinen action peli jossa oli tehtävänä paeta riikoontuvalta avaarusalukselta. Peli julkaistiin Tammikuussa 2016 ja poistettiin saatavilta 2018, koska sitä ei kannattanu enää ylläpitää. Latauksia peli ehti saada 590kpl

T.O.V – Slot Machine

T.O.V Slot Machine on toinen Unityllä tehty kokeelin pelimme. Pelis on yksikertainen yksikätinenrosvo kolikkopeli. Peli ei ole enää julkisesti saatavilla.

Mission Asteroid

Mission Asteroid on uusioversio vanhasta, aikoinaan Apple II 1980 ilmesyneestä graafisesta tekstiseikkailusta. Alkuperäinen peli oli totetettu yksinkertaisella grafiikalla sekä teksti pareseri liittymällä, jolla ohjattiin pelin kulkua. Alkuperäisen pelin toteuttivat Roberta ja Ken Williams, jotka loivat ensimmäisellä pelillään Mystery House studion On-Line Systems, joka tuli myöhemmin paremmin tunnetuksi yhtenä ensimmäisenä pelialan jättiläisenä, Sierra.

Tämä uusioversio on puolestaan totettu 3D-grafiikalla, Unity pelimoottorissa.  Tarkoitksena ei ole tehdä orjallista uusioversiota, vaan ennemminkin eräänlainen kumarrus vanhaa, jo miltei unohdettua, pelivanhusta kohtaan. Ote onkin enemmän humoristinen kuin vakava ja aikomuksena onkin myös piikitellä vanhan peli genren omituisuuksia.

Peli itsessään on rakenteellisesti sekä tarinalisesti yksinkertainen. Sinä olet nimetön sankari, joka kutstuaan hätiin suuren asteroidin uhatessa maata. Siis eräänlainen Armageddon ennen kuin Michael Bay pääsi asialle. Tämä lyhyt peli vie sinut maasta asteroidille, missä viimeinen puzzle on löytää oikea paikka asettaa räjähteet, joilla kivimöykyn voi hoidella pois päiviltä.

Tämä sama rakenne tulee olemaan myös uusioversiossa, jonka vuoksi myös sen läpipelaaminen on nopea prosessi. Mutta toivon mukaan, tämä uusioversio saa edes pienen hymyn pelaajan huulille sen sijaan, että se aiheuttaisi raivonspuuskia sen vuoksi, että pelaaja ei osannut arvata sitä, mitä verbejä pelon kehittäjä halusi jäykässä parserissa kytettävän.

Mission Asteroid on edelleen kehityksen alla, joten näin ollen se on vielä puutteellinen monessa suhteessa. Sen voi kuitenkin halutessaan pelata läpi.

fiFinnish