fbpx

TIEDOTE 7.11.2019!

——————————————————————————————-

Rapatessa roiskuu! Maanantai 4.11.19 iltana tehty korjaus koskien Huawei-laitteita (versio 7.56) näytti nyt aiheuttavan ongelmia ainakin Samsungin laitteissa.

Pahoittelemme tapahtunutta ja korjasimme ongelma pikaisesti versioon 7.58. Versio on ollut nyt saatavilla eilisestä alkaen, mutta versio 7.56 versio ehti levitä muutamiin laitteisiin. Jos laitteessasi on versio 7.56 päivitä se heti versioon 7.58.

Ongelmat jotka johtuvat versiota 7.56

– Ruutu kääntyy vaakatasoon (voi kääntää asetuksista takaisin)
– Automattinen mittaus aktivoituu ( voi poistaa asetuksista pois)
– Joillain laitteilla taksatilaa ei saa pois
– Virheellinen ilmoitus lisenssin päättymisestä

Urgent issue with DriApp version 7.56

With version 7.56 there is issue with Huawei and Samsung devices. Please update to latest vesion of DriApp for solve issue.

Issues caused by version 7.56
– Screen forced to landscape
– Start trip automation enabled (Disable automation from Routes and save tab after you have update latest version of DriApp)
– Taximode is forced to use
– Error message from lisence end (Not valid information)

——————————————————————————————-

Huom! Ei tilauksia tämän lomakkeen kautta. Ajopäiväkirja tilaukset tulee tehdä toisella lomakkeella jonka löydät täälä -> http://www.ewooks.fi/ajopaivakirjan-tilaus/

Tilaa ajopäiväkirjan käyttöohjeet
Saat sähköpostiisi uusimman version ajopäiväkirjan käyttöohjeista ILMAISEKSI!
Sähköposti osoitteesi jää vain meidän käyttöömme ja noudatamme GDPR:ää Voit poistaa itse milloin tahansa listalta, sähköpostiviestin lopussa olevilla linkeillä. Voit poistaa itse milloin tahansa listalta, sähköpostiviestin lopussa olevilla linkeillä.
fiFinnish
en_USEnglish fiFinnish